Säästö se on pienikin säästö. Ainakin Nuuka Nikken mielestä. Mahtaako ulkomaalaisesta kaupasta tilattaessa kuitenkaan aina olla näin..

Laatu

Onko laatu varmasti sitä, mitä kuvassa ja esittelytekstissä luvataan? Miten siitäkin asiasta voi olla varma.. Toki tuotteet saattavat toisinaan olla täysin samaa laatua, kuin paikallisesta kivjalkalemmikkiputiikista ostettuna. Ei kuitenkaan saa pettyä, ainakaan kovin pahoin, jos moisen Aasian ihmeen laatu onkin jotain aivan muuta kuin kuva ja teksti antaa ymmärtää.

Hinta

Koiralle tuotteita netistä

Koirille voi hankkia tuotteita ulkomailta

Hinta toki on aina halvempi kun ulkomailta tilailee erinäisiä tuotteita. Oli kyseessä sitten tuote mikä tahansa. Jostain kumman syystä etenkin Aasian markkinoilla hinta on nimenomaan matalalla, mutta samoin on hinta huomattavasti alempana myös Pohjois-Amerikan suunnalla. Siis siinä tapauksessa, jos verrataan suomalaisiin hintoihin.

Miten he voivat siis myydä tuotetta niin edukkaasti? Koiran ketjukaulapannan hinta saattaa olla vaivaiset 4-6 dollaria. Miten se on mahdollista? Mahtaakohan asiaan vaikuttaa se, ettei moisten firmojen tarvitse raahata tuotteita merten takaa ensin kotimaahansa, josta voivat jatkossa postittaa tuotteet muualle maailmaan. Ehkäpä, tuotanto on ja pysyy siis nettikaupan kotimaassa ja suuria rahtikustannuksia ei tule.

Ja tottahan toki hintaan vaikuttaa myös laatu, valitettavasti. Voiko todellakin olla niin, että neljän dollarin kaulapanta ihan oikeasti on hyvää laatua. Sitä jokainen pohtikoon omalla kohdallaan.

Ja hei, jokainen joka ulkomailta päättää tilata koiralleen kaulapantaa tai kissalleen laatikollista leluja! Muistakaahan, että moisen tuotteen hintaan lisätään aina toimitusmaksut, laskutuslisät sekä tulli saattaa joissain tapauksissa olla kiinnostunut myös tilaamistanne tuotteista. Ja tuotteiden saamiseksi ulos tullista, saattaa joutua pulittamaan muutaman euron lisää.

Joka tapauksessa hintaa kannattaa punnita, koska ulkomailta tilaaminen saattaa silti olla edukkaampaa kuin kävellä paikalliseen eläintarvikeliikkeeseen.

Erilaisuus

Tahdot ehdottomasti koirallesi pinkin kaulapannan, johon on timanteilla kirjailtu sessen nimi. Tai kenties haluat omalle rakkaalle porkkanan syöjälle tilata uuden satulahuovan, jossa nimi on myös kirjailtu timantein. Mätsäävät sitten sesse ja poni toisiinsa, kun kylillä kuljeskelet. Siksi siis tilata ulkomailta!

Toki Suomestakin ihan varmasti moisia timangikirjailuja saa, mutta hinta voi olla täysin eriluokkaa ulkomaisessa kaupassa ja suomalaisessa kaupassa. Kannattaa siis toki tutkia myös saatavuutta suomesta, mutta jos haluaa olla Nuuka Nikke, niin todennäköisesti ulkomailta tilatessa saa tuotteet perin erinomaiseen hintaan. Vaikka hintaan lisättäisiinkin hieman toimituskuluja ja muuta vaivanpalkkaa.

Hyvin todennäköistä on myös se, että ulkomaisilla kaupoilla on huokeampaan hintaan tyrkyllä palvelua, jonne voit jo ostamasi tuotteet lähettää ja saat ne kirjailtuna takaisin. Tai mitä koristuksia ikinä tuotteisiisi tahdotkaan. Toki toimitusaika on pidempi, koska pitäähän tuotteen matkata enemmän kuin kaksi kilometriä lähimpään eläintarvikekauppaan. Säästö, se silti on pienikin säästö, vaikka aikaa kuluisikin hieman enemmän.

Suuri valikoima

Hevoselle tuotteita verkkokaupasta

Hevosillekin saa tuotteita netistä

Kuten nettikaupoissa yleenäskin, niin nettikaupoissa on useasti suuri valikoima. Tai ainakin nopean selailun perusteella ulkomaisissa eläintarvikekaupoissa näyttäisi olevan. On olemassa koirien, kissojen, lintujen ja liskojen tarvikkeista aina mitä eksottisimpiin ja jopa Suomessa kiellettyihinkin tarvikkeisiin. Suuren valikoiman avulla saattaa siis löytää uuttaa ja mielenkiintoista tarviketta lemmikille, joka miellyttää myös omaa silmää. Tottahan toki on muistettava, että Suomessa ollaan esimerkiksi kielletty koirilta piikkikaulapannat, joka on siis äärimmäisen hyvä toimenpide, mutta ulkomaisista nettikaupoista niitä kyllä saa tilattua. Ja kuten kaikki tiedämme, jokainen ulkomailta tuleva tuote ei vain tullin syyniin joudu, joten toisinaan moisen piikkarin voi saada ihan kotiovelle saakka. Vaikka valikoima on suuri, niin järki pitää pitää päässä ja ajatella myös sitä oman sessen hyvinvointia.

Useat tykkäävät myös tilata ulkomaisten verkkokauppojen laajoista valikoimista koirille hieman ”erikoisempia” ruokia. Kuivamuonaa kun saa tilattua suhteellisen kätevästi netin kautta. Esimerkiksi tuotteita koirien raakaruokintaan liittyen voi löytää huomattavasti halvemmalla ja laajemmin ulkomaisista verkkokaupoista. Eikun vaan etsimään, jos kiinnostaa!

Ulkomaisten nettikauppojen suuren valikoiman avulla siis on mahdollista löytää juuri itselle ja omalle lemmikille hakusessa ollut tuote ja hyvin todennäköisesti monella ei moista tuotetta Suomen maassa olekaan. Tai ei ainakaan ihan päivittäin tule vastaan.