Rööki kuin rööki, terveellistä se ei voi olla. Mutta unhoitettakooon tässä vaiheessa terveelliset elämäntavat ja lähdetään tonkimalla tonkimaan sitä, mistä voisi löytyä surullisen kuuluisaan ja tutkimattomaan sähköröökiin kaikki mahdolliset varustukset ja tarpeet.

Sähkötupakan tilaus

Nikotiiniton.fi

Nettikauppa, joka maahantuoa ja jälleenmyy sähkötupakkatuotteita. Moisella yrityksellä on olemassa myös kivijalkakauppa Lahdessa. Nettisivuilla on olemassa sähkörööki valikoimaa jos jonkinlaista. Nikotiiniton.fi-nimi kertoo siitä, että kysessä olisi pelkkä terveysrööki ilman addiktiota aiheuttavaa nikotiinia ja tuotteet kaikki olisivat juurikin nikotiinittomia. Ensisilmäyksellä vilkaistessa kuitenkin nimi johtaa jälleen kerran harhaan ja putiikki myy myös ihan nikotiiniakin sisältäviä nesteitä sähköröökeihin.
Suomalainen yritys, joten jos sähkörööki maittaa ja suomalaista haluaa tukea, niin tässä varsin oivallinen putiikki. Luotettavan oloinen mesta.

Finnvape.com

Espanjan Costa del Solilla sijaitseva suomalaisomistuksessa oleva yritys, joka myy ja toimittaa sähkötupakkatarvikkeita. Toiminta alkanut muutama vuosi sitten nettikaupalla ja nyt Costa del Solilla on yrittäjillä olemassa ihan oma liiketilakin, jossa kauppaa käydään sähkötupakkatuotteilla. Suosio on kasvanut koko Euroopassa, joten eiköhän kyseinen pulju ole myös aivan luotettavaakamaa, jos sähkörööki huulessa tälläkin hetkellä valuu. Ainiin, ja extrahuomiona sivuiltä löytyi tieto nopeasta toimituksesta..

Vapefun.fi

Moinen firma taasen on suomalaisomistuksessa, mutta sijoittautunee fyysisesti Puolaan. Tarjolla laadukkaiden sähköröökien ja sähköröökituotteiden jälleenmyyntiä sekä nopeita toimituksia Suomeen hirmuisen nopealla Puolan postilla.
Moisella yrityksellä on käytössä myös bonusohjelma, jota kautta voi hankkia itselleen bonuspisteitä ostamalla tuotteita nettikaupasta. Ja kertyneitä bonuspisteitä voikin jatkossa käyttää normaalihintaisten ostosten tekemiseen.

Paulsaar.com

Traagisen tarinan pohjalta alkunsa saanut suomalaislähtöinen yritys, jonka kirjat ovat Latvian Riikassa. PaulSaar on saanut lähtölaukauksen Paula Saarisen hävitystä taistelusta keuhkosyöpää vastaan, jolloin perheenjäsenet päättivät perustaa yrityksen, jonka avulla he pystyvät tarjoamaan tupakoitsijoille mahdollisuuden terveellisempään röökiin. Pahoitteluni tässä vaiheessa, mutta kuka oli muutama vuosi sitten tietoinen sähköröökin haitoista, jos niistä ei olla aivan varmoja vieläkään. Tai siis oikeastaan kukaan ei ollut tietoinen moisista haitoista, koska niitä ei ollut uuden tuotteen tultua markkinoille tietenkään voitu vielä tutkia.
Joka tapauksessa PaulSaar tarjoaa niin sähköröökejä, nikotiininesteitä kuin kaikkia muitakin tilpehöörejä sähköröökaajille. Hieman erilaisella alkusysäystarinalla, mutta kuitenkin..

Sauhuton.com

Sauhuton on niin ikään suomalaisomisteinen yritys, joka ei sijaitse Suomessa. Liekkö syynä Suomen lainsäädäntö mm. nikotiinituotteisiin liittyen. Joka tapauksessa, sähkötupakkaa Sauhuttomalta tilatessa voi olla ilmeisen huoleton, ainakin eri foorumeiden käyttäjäarvosteluiden perusteella!

SauhutOn

SauhutOn logo

Sauhupuoti.com

Sauhupuodin päämajana toimii Saksanmaalla sijaitseva Berliini, mutta kaikkien yllätykseksi myös sauhupuoti on suomalaisomistuksessa. Ja tarjoaa edelleen täysin saman kategorian tavaraa, kuin muutkin edellä mainitut sähköröökiputiikit, ehkäpä vain hieman eri nimellä.

Mitä, mistä ja milloin
Siinäpä pohdintaa sähköröökaajille tai niille röökaajille, jotka harkitsevat siirtymistä sähköröökiin. Tupakkalaki taitaa Suomessa olla jälleen muuttumassa, jos ei ole jo muuttunut. Joka tapauksessa kannattanee olla varuillaan sen kanssa mihin rahansa lähettää ja kannattanee selvittää, että saako moisesta kohteesta edes nikotiinivalmisteita tai niihin tarvittavia välineitä tilailla.
Ihan viimeisimmän ajan hermolla allekirjoittanut ei välttämättä ole, mutta oman viimeisimmän tietonsa mukaan jokainen suomalainen saa tilata nikotiinivalmisteita ETA-alueen sisäpuolella. Ei siis todellakaan pisin maailmaa ole mahdollisuutta lähteä tilailemaan moisia tuotteita, vaan Suomen laissa on sekin määritelty. Ai paljonko nikotiinivalmisteita saa kerralla tilata? No siinäpä kysymys. Aina luotettavilta internetin keskustelupalsotilta löytyi muutamakin vastaus kysymykseen. Yhteistuumissa käyttäjät olivat sitä mieltä, että maksimi määrä on kolmeksi kuukaudeksi ja omaan käyttöön. Entäs tulli? Jos tavara jääkin tulliin. Niin, no ihan itse saa sitten sitä soppaa selvitellä. Tuskin liikuttaa kiinanmiestä juuri millään tavalla, kun rahasi ovat hänen pankkitilillä, tuotteesi tullissa ja sinä laitoksella asiaa selvittelemässä.