Kukin tavallaan toimii, mutta joskus pitänee laittaa ne aivot päälle, kun nettikaupoilla asioi. Etenkin ulkomaisilla ja ehkä etenkin kun kaupanteko suuntaa kohti Kiinan ihmeitä.

On totta, että kaikki ulkomailta tilattu ryjä ei ole turvallista ja terveellistä, mutta onhan ulkomaisissa nettikaupoissa paljon hyvääkin.

Vaatteita lapsille netistä

Vaatteita lapsille saa netistä

Vaatteet

En nyt ehkä tiedä ovat vaatteet varsinaisesti lasten viihdykkeitä, mutta useimmin näitä on turvallista tilata ulkomailta. Tosin, jos vaikkapa lasten kapalot lasketaan vaatteiksi, niin ne kyllä saavat lapsen nukahtamaan eli tavallaan viihtymään.Ainakin kun hivenen pohtii mihin kaupantekoon näppinsä tunkee.

Ja tottahan toki vaatteet voivat olla viihdykkeitä. Kuvitelkaa kuinka ilmoiseksi pieni 5-vuotias tyttö tulee saadessaan prinsessaleikkeihin aivan uuden mekon. Ja vielä aivan uniikin omassa kaveripiirissään, kenelläkään muulla ei ole samanlaista! Tai poika, joka valmistautuu päiväkodin naamiaisiin ja tahtoo ehdottomasti pukeutua merirosvoksi! Voiko superimpaa asua naamiaisiin löytyä, kuin täysin erilainen rosvoiluasu kuin muilla päiväkodin pojilla.

Tottahan toki on hyvä koittaa selvittää joitain asioita valmistajasta ja myyjästä ennen kaupantekoa. Tällöin voi vielä muuttaa mieltään ja palata vaikka kotimaisen kaupan asiakkaaksi, jos menee pupu pöksyyn tai tulee moraalioksennus saatuaan selville kaupan eettisistä periaatteista..

Lelut

Lelut, jotka ovat CE-merkittyjä, ovat hyväksyttyjä Suomessa. On siis täysin turvallista tilata moisia leluja lapsille viihdykkeeksi. Ei, minkäänlaista melamiinivaaraa ei pitäisi olla eikä pitäisi irtoilla pieniä osia lelusta. Jos näin kuitenkin käy ja olet sitä mieltä, että myyjä on vastuussa.. Onne aja menestystä myyjän etsimiseen ja vastuuseen saamiseen.

Taulut

Ulkomailta saa tilattua tauluja ja muita sisustushärpäkkeitä lastenhuoneeseen huomattavasti huokeammalla hinnalla, kuin suomalaisista kaupoista saa kannettua ulos. Vaikka allekirjoittanut on aina suomalaisuuden puolella ja tahtoo kannattaa suomalaista työtä, niin toisinaan suomalainen työ on vaan pineituloiselle liian hintavaa. Tällöin on tyydyttävä ulkomaiseen kaupantekoon ja ulkomaisiin tuotteisiin, valitettavasti.

Ulkomailta saa siis tilattua todellakin lähes minkälaisia vaan sisustushärpäkkeitä lastenhuoneeseen. Ja kaiken lisäksi todellakin edullisesti. On tauluja, valaisimia, huonekaluja, sisustustyynyjä, vuodevaatteita, vilttejä.. Ihan mitä tahansa. Ja pääasiassa sisustuselementtienhän pitäisi pysyä aloillaan ja olla kuulumatta lasten leikkeihin, eikö? Joten eiköhän ne taulut seinillä ole aivan turvallisia.

Dvd-elokuvia

DVD-elokuvia voi tilata usein turvallisesti netistä

Leffat

Suomalaisissa kaupoissa ja nettikaupoissa on toki olemassa hyvät valikoimat leffoja ja piirrettyjä. Niin ja tottahan toki on myös olemassa kaiken maailman nettileffavuokraamot. Jos kuitenkin hakusessa on oseampi leffa tai piirretty lapsille, saattaa ulkomailta sen saada edukkaammin.

On kuitenkin huomioitava, että kieli ja tekstitykset ovat toki eri. Jos siis puolalaisesta nettikaupasta hommaat lastenelokuvia, niin ei kovin kauaa kannta miettiä miksi jokainen hahmo puhuu puolan kieltä ja valikosta ei edes löydy suomen kieltä. Jos kuitenkin jotain positiivista on haettava, niin oppiipa lapsesi sitten puolan kielen alkeita..